Dimplex

Opti-myst

Licht en waternevel, dat kan genoeg zijn om ‘vlammen’ te zien. In elke Dimplex haard met Opti-myst® technologie bevindt zich onder het gloeibed een watertank van waaruit een vernevelaar (transducer) waternevel produceert. Lampen achter de watertank verwarmen de lucht, die de nevel naar boven transporteert. De opstijgende waternevel verdeelt zich over het gloeibed en reflecteert in de het LED- of halogeenlicht. En daardoor ontstaat een levendig flakkerend vuurbeeld, net als bij een echt vlammenspel. En daardoor is een donkere achterwand niet nodig en kan het drie dimensionale Opti-myst® vuureffect van alle kanten bekeken worden.

De vlammen reageren bovendien volledig natuurlijk en bewegen op de wind. Zou u in de nevelvlammen grijpen, dan omsluiten de vlammen uw hand; de hoogte van de vlammen is regelbaar en volkomen veilig.

Wilt u desondanks genieten van aangename warmte, dan is dat mogelijk: diverse modellen beschikken over een ingebouwd verwarmingselement, regelbaar in twee standen.

Thuis heerlijk genieten van het unieke vlameffect van uw Dimplex haard. Eenvoudig regelbaar, met vonken die van de houtblokken lijken weg te springen. Dat is mogelijk met de gepatenteerde elektrische Opti-myst® technologie.

naar alle Opti-myst haarden

Gerelateerde

Producten

Geen berichten gevonden.